ylabanneri

Avoimia työpaikkoja Marttisessa

BoulderointilomasaariOleskelutila 2 Nuorisohotelli Nuorisokeskus MarttinenPyydätarjouskokouksestasi

Avoimia työpaikkoja - Nuoriso-ohjaaja Laitossiivooja - Nuorisokeskus Marttinen

 

Nuorisokeskus Marttinen on Virroilla sijaitseva, opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä ja tukema valtakunnallinen nuorisokeskus. Yhteiskunnallinen tehtävämme on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan. Tarjoamme luonnonläheisen, monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön sekä myönteisen ilmapiirin toiminnalliseen oppimiseen ja elämykselliseen yhdessäoloon. Marttisen kulttuurihistoriallinen ympäristö ja monipuolinen luonto tarjoavat nuorille, perheille, kouluille ja järjestöille monia mahdollisuuksia myös vapaa-ajanviettoon. 

Järjestämme monipuolista paikallista, alueellista ja kansainvälistä nuorisotoimintaa, leiri- ja leirikoulutoimintaa sekä sosiaalista nuorisotyötä. Lisätietoja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme: www.marttinen.fiNuorisotoiminnan ohella Marttinen toimii monipuolisena kokous- ja juhlatalona.

 

 Nuoriso-ohjaaja, Nuorisokeskus Marttinen

 

Haemme nyt NUORISOTYÖN AMMATTILAISTA vahvistukseksi osaavaan nuorisotyön tiimiimme. Tehtävän pääpaino on vaihtuvien nuorisoasiakasryhmiemme ohjaamisessa sekä siihen liittyvässä suunnittelu- ja valmistelutyössä. Nuorisotyön tiimissä pääset mukaan suunnittelemaan ja kehittämään nuorisotyötämme laajemminkin. 

Työntekijältä edellytetään monipuolista kokemusta nuorisotyöstä, kokemusta myös erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa toimimisesta. Marttisen nuorisotyössä korostetaan nuorten osallisuutta ja innovatiivista työotetta. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat edellytys työn tekemiselle. 

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto (yhteisöpedagogi) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Aiempi työkokemus vastaavien tehtävien tuloksellisesta hoitamisesta on välttämätön. Lisäksi edellytämme köysitoiminnan- ja/tai melonnanohjaajan pätevyyttä. Ohjaustehtäviä on pystyttävä hoitamaan suomen kielen lisäksi vähintään englannin kielellä. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävä täytetään 4 kk koeajalla. Toimeen valittavan on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuaika päättyy 31.1.2018 klo 16.00. Haastattelut järjestetään viikolla 6. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Nuorisokeskus Marttinen on Virtain kaupungin omistukseen ja organisaatioon kuuluva kunnan liikelaitos. Virtain kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Lisätietoja: nuorisopalvelupäällikkö Sanna Järvensivu, puh. 03 - 485 1926.

 

Laitossiivooja, Nuorisokeskus Marttinen

 

Etsimme nyt joukkoomme siivoojaa, jonka työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ylläpito- ja perussiivoustehtävät toimitiloissamme. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuoroissa, usein myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Marttinen edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan ja tarjoamalla monipuolisen, toiminnallisen ja turvallisen ympäristön sekä myönteisen ilmapiirin elämykselliseen oppimiseen ja yhdessäoloon. Siivooja on tärkeä osa Marttisen turvallista arkea ja päivittäisen toiminnan sujumista. Haemme asiakaspalveluhenkistä, yhteistyötaitoista ja nuorten kanssa hyvin toimeentuleva ammattitaitoista siivoojaa yhteiskunnallisesti arvokasta työtä tekevään työyhteisöömme. 

Edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta sekä joustavaa asennetta päiväjärjestyksen ja asiakastilanteiden muuttuessa.

Hakemus ansioluetteloineen on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen sanna.viitanen(at)marttinen.fi   31.1.2018 mennessä.

Lisätietoja: Asiakaspalvelupäällikkö Sanna Viitanen, puh. puh. 044 715 1930.

Marttiseen päiväksi pois luokasta

Vielä on syksyä jäljellä...- Leirikoulut - Nuorisokeskus Marttinen

leirik 1 Seinäkipeily Pyydä tarjous leirikoulustasi

Tervetuloa luokan kanssa päiväksi Marttiseen marras - joulukuussa!

Katso Päiväleiri esite tästä

Päivän hinta 25 €/ oppilas

Sis.lounas ja 2 ohjelmaa

• opettaja maksuton

Valitse 2 ohjelmaa:

• ryhmäytys- ja pulmatehtävät (2h)

• seinäkiipeily (2h)

• vaijeriliuku (1h)

• metsän arvoitus UUTUUS 2018 (2h)

• jousiammunta (2h)

• mukinmaalaus (1h), tarvikemaksu 3€/hlö

• yläköysirata (2,5h)

Lisätietoja This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., p. +358 (0)3 485 1927

Tekemistä Marttisessa

Tekemistä yhdessä - Tekemistä Marttisessa - Nuorisokeskus Marttinen 

Mobo Marttinen Frisbeegolf 2017tekemistä Luontopolku Boulderointi

Kesällä 2017 on Marttiseen tullut uusia tekemisiä ja uudistettu entisiä

Tule kesän aikana kokeilemaan uusia tai tuttuja näitä Marttiseen!

 

MOBO - suunnistus Marttisessa

- MOBO on suunnistuksen ilmainen mobiilisovellus, jonka voit ladata älypuhelimeesi sovelluskaupasta

- MOBO sopii suunnistukseen yksin tai porukassa - lajiin tutustujille, lajin aloittelijoille tai omatoimisille harjoittelijoille.

Nyt löydät sovelluksesta myös Marttisen saaren radan!
Lue lisää MOBOSTA.

 

Frisbeegolfrata 12 korilla

- Tavoitteena on saada heitettyä frisbee maalikoriin. Koko radan vähimmillä heitoilla suorittanut pelaaja voittaa.

- Huomioi muut alueella liikkujat! 

Pelivälineitä voit kysyä vastaanotosta.

Frisbeegolfradan kartan löydät myös täältä.
Hauskoja pelihetkiä!

 

Marttisen saaren luontopolku

- Marttisen saaren luontopolun 10 taulua esittävät ensisijassa kohdealueensa luontoa, mutta johdattavat teksteissään ulottamaan katseensa myös laajemmalle.

- Luontopolku antaa paljon tietoa luonnon lisäksi kulttuurista ja perinteistä.

- Polku on helppokulkuista maastoa ja noin 1 km mittainen.

Lainaa luontopolun kartta ja tehtävät vastaanotostamme.
Luontopolun kartan ja kysymykset löydät myös täältä!

 

Marttisen boulderointiluola

Boulderointiluolassamme on paksut patjat turvaamassa putoamista.

- Boulderointi on helppo ja turvallinen laji aloittaa kiipeily. 

- Bouderointi kehittää monipuolisesti voimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Ja kiipeemään!

 

Luontokokouspaketti ML 1 TsemppipäiväMarttisessa  Perinne elää  Koiraleiri Marttisessa esite A4 5 Page 1

Nuorisokeskus Marttisen nuorilla ja aikuisilla on kysymys silloiselle valtiovarainministeri Stubbille

Nuoret ovat tulevaisuus - Ole tukemassa tulevaisuutta - Nuorisokeskus Marttinen

 

Arvoisa ministeri!

 

Me tulemme valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta, Nuorisokeskus Marttisesta, joka on yksi Suomen kymmenestä, opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta nuorisokeskuksesta.

Marttinen sijaitsee Virroilla ja kuuluu Virtain kaupungin omistukseen. Olemme Marttisen työntekijöitä, työssäoppijoita, työelämään tutustujia, eurooppalaisia vapaaehtoisia…

Teemme työtä nuorten kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Pääosa työstämme on ennaltaehkäisevää, mutta teemme myös sosiaalista nuorisotyötä, jolla on korjaavia tavoitteita. 

 

-----------

 

Suomi voi yhtä hyvin kuin sen nuoret. Toivomme, että hallitus kantaa vastuun tulevaisuudesta ja pitää lapset ja nuoret kaikkien suunnitelmiensa keskiössä eli

 panostaa lasten ja nuorten hyvinvointiin, 

 turvaa nuorisotyön resurssit sekä

 antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa.

Toivomme, että nämä asiat huomioidaan myös vireillä olevissa lakiuudistuksissa; niin nuorisolain kuin arpajais- ja tuotonjakolainkin uudistamistyössä. 

 

-------------

 

Syrjäytynyt nuori maksaa yhteiskunnalle miljoona euroa. Kuinka monta miljoonaa aiotte tähän varata vai olisiko ennalta ehkäisevä työ sittenkin parempi vaihtoehto?

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Helena Vuorenmaa, puh. 044 715 1922, helena.vuorenmaa(at)marttinen.fi

myynti- ja markkinointipäällikkö Jari Ahola, puh. 044 715 1928, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

yksilövalmentaja Timo Haaksluoto, puh. 044 715 1952, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nuorisokeskus Marttinen osallistaa

Nuorisokeskus osallistaa - Marttisen saari kehittyy - Nuorisokeskus Marttinen

Voittajaidea Vihdan tekijät Vihta ulkohavainne

TTY:n Arkkitehtuurin laitoksen ja Marttisen järjestämän ideakilpailun saunasta voittivat suunnitelmallaan Vihta Elina Merilä ja Anniina Kortemaa

Syksyllä 8.10.2015 Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin laitos ja Nuorisokeskus Marttinen julkistivat yhteistyössä järjestämänsä ideakilpailun Marttisen saunasta. Kilpailuun saapui määräajassa 36 kappaletta ehdotuksia. Palkintolautakunta kävi läpi ehdotukset 1.12.2015 ja julkaisi ideakilpailun tulokset tiistaina 8.12.2015 klo 15.00 Tampereen teknillisellä yliopistolla. Kilpailussa asetettiin tavoitteeksi saunarakennus, joka luo viihtyisät olosuhteet eri käyttäjäryhmille ja rakennuksena kunnioittaa luontoarvoja ja korostaa maiseman parhaita puolia. Ideakilpailun voittajaehdotuksen Vihta olivat yhteistyössä suunnitelleet arkkitehtuurin laitoksella opiskelevat Elina Merilä Lappeenrannasta ja Anniina Kortemaa

Ideakilpailun järjestivät Tampereen teknillisen yliopiston arkkitehtuurin laitos yhteistyössä Nuorisokeskus Marttisen kanssa. Kilpailun tekniset järjestelyt hoiti arkkitehtuurin laitoksen rakennusopin vastuualue. Kilpailu oli avoin kaikille TTY:n arkkitehtuurin laitoksen opiskelijoille. Kilpailuun saapui 36 kappaletta ehdotuksia määräaikaan 25.11.2015 mennessä. Palkintolautakuntaan kuuluivat jäseninä: Professori Hannu Tikka, professori Markku Karjalainen ja yliopisto-opettaja Maria Pesonen TTY Arkkitehtuurin laitokselta, johtokunnan puheenjohtaja Risto Saarinen ja toimitusjohtaja Helena Vuorenmaa Nuorisokeskus Marttisesta ja kaavoitusarkkitehti Arto Nummijärvi Virtain kaupungilta. Palkintolautakunnan puheenjohtajana toimii professori Hannu Tikka ja sihteerinä Minna Vuorenpää TTY:n Arkkitehtuurin laitokselta.

Voittajaehdotuksesta Vihta palkintolautakunta totesi mm. näin:

·         Kilpailun omaperäisin, mieleenpainuvan tunnelmallinen ja leikkisään arkkitehtuuriin perustuva ratkaisu.

·         Arkkitehtuuri on uutta luovaa puuarkkitehtuuria.

·         Rakennuksen viidakkomajamainen mielikuva sopii hyvin nuorille käyttäjille.

·         Ratkaisusta löytyy mielenkiintoisia ja omaperäisiä tilasarjoja.

 

Palkintolautakunta päätti jakaa palkinnot, yhteensä 3000 €, ja 3 kappaletta 100 € seuraavasti: I palkinto 1500 € nimimerkki ”Vihta”, tekijät Elina Merilä ja Anniina Kortemaa, II palkinto 1000 € nimimerkki ”Pelkka”, tekijä Arttu Kuisma, III palkinto 500 € nimimerkki ”Mustikka”, tekijä Jukka-Veli Heikka ja lunastukset á 100 € nimimerkki ”Kaski”, tekijät Noora Lehtinen ja Kirsi Malvisto, nimimerkki ”Pihka”, tekijä Roni Koski-Tuuri ja nimimerkki ”Retriitti”, tekijä Juuso Horelli.

Nuorisokeskus Marttinen, TTY:n arkkitehtuurin laitos ja voittajaehdotuksen suunnittelijat Elina Merilä Lappeenrannasta ja Anniina Kortemaa Urjalasta jatkavat yhteistyötä idean jatkokehittelyssä ja toteuttamisessa.  Idean pohjalta toteutetaan elämyksellinen saunarakennus, joka luo viihtyisät olosuhteet eri käyttäjäryhmille ja mahdollistaa monipuolisen toiminnan. Rakennus kunnioittaa luontoarvoja ja korostaa maiseman parhaita puolia massoittelullaan ja näkymillään.

Syrjinnästä vapaa alue

Syrjinnän vastainen alue - Ajankohtaista - Nuorisokeskus Marttinen

Syrjinnst vapaa alue Syrjinnst vapaa alue Pyydä tarjous leiristäsi

Syrjinnästä vapaa alue-kampanja? Mikä kampanja?

Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen ja häirinnän vastainen tiedotuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa syrjimättömyyden periaatteeseen. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista.

Julistautuminen on myös merkki työntekijöille, työnhakijoille ja asiakkaille siitä, että organisaatio toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Lue lisää

Etsi sivuilta